Vinarija Jeremić | Lokalni pazar

Vinarija Jeremić

Vinarija Jeremić se nalazi u Smederevu-Jugovu, 40 km od Beograda. Registrovana je 2010. godine kao poslovna jedinica u firmi “EKO mineral d.o.o.“ vlasništva porodice Jeremić iz Smedereva. Nekada kućno spravljanje vina za potrebe porodice i prijatelja, zamenjeno je modernom vinarijom, koja tradicionalne metode primenjuje u najsavremenijoj opremi i prati uz nova stručna saznanja.

Naši zasadi se prostiru na površini od 12 h orijentisani severozapadno na 200 m nadmorske visine. Idealna pozicija sa dalekim vidikovcem daje posebnu draž ovim vinogradima koji iz godine u godinu, sa razvojem svog korenovog sistema daju sve bolje rezultate. Osnovne sorte čine: Sauvignon Blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Tamjanika i Smederevka.

Dostupni Proizvodi

Sonata, Sauvignon Blanc

Sonata, Sauvignon Blanc

Rondo, Rose

Rondo, Rose

Kanon, Cabernet Sauvignon/Merlot

Kanon, Cabernet Sauvignon/Merlot

Duetto, Tamjanika/Smederevka

Duetto, Tamjanika/Smederevka

Merlot Terroire

Merlot Terroire

Sonata Icone, Sauvignon Blanc

Sonata Icone, Sauvignon Blanc

KONTAKT PODACI

Kako se meni vraća ako kupujem lokalno?

Kada kupujemo lokalne proizvode to je više od obične kupovine. Naš novac ostaje u našem krugu. Ostaje u zajednici! Lepo je živeti u društvu u kome svi profitiraju. Kada naše komšije dobro zarađuju i mi imamo kome da prodamo svoju uslugu. A kad prodamo svoju uslugu ili prozvod, onda mi imamo novca da od njih kupujemo… I tako u krug. Lokalni pazar – Sve se vraća što se plaća!

Realizatori inicijative

The POSH Agency RRA Protok21

Medijski partneri:

Uz podršku: