Podrum Milenković SZTR | Lokalni pazar

Podrum Milenković SZTR

Poštujuci tradiciju,osluškujuci iskustvo, oslanjajući se na znanje mi smo izabrali da 2006. godine ostvarimo naš san,i otvorimo porodični podrum Milenković. Pred nama je da ne zaboravimo priče koje smo čuli u prošlosti i hrabro krenemo u budućnost pečenja rakije.
Danas sa ponosom možemo istaći da je podrum Milenković zadobio poverenje svojih kupaca. Raspolažemo sa kapacitetom od 16000l za odležavanje rakije, medju kojima posedujemo i najkvalitetnije hrastove buradi u kojima posle odležavanja dobijamo rakije od šljive i dunje. Pored sopstvenih zasada, najkvalitetnije voće kupujemo iz naših poznatih voćarskih krajeva, spajajući zrele plodove voća sa modernom tehnologijom. 

Dostupni Proizvodi

Zlatna dunjevača Milenković

Zlatna dunjevača Milenković

Kajsijevača Milenković

Kajsijevača Milenković

Vilijamovka Milenković

Vilijamovka Milenković

Šljivovica Milenković

Šljivovica Milenković

KONTAKT PODACI

Kako se meni vraća ako kupujem lokalno?

Kada kupujemo lokalne proizvode to je više od obične kupovine. Naš novac ostaje u našem krugu. Ostaje u zajednici! Lepo je živeti u društvu u kome svi profitiraju. Kada naše komšije dobro zarađuju i mi imamo kome da prodamo svoju uslugu. A kad prodamo svoju uslugu ili prozvod, onda mi imamo novca da od njih kupujemo… I tako u krug. Lokalni pazar – Sve se vraća što se plaća!

Realizatori inicijative

The POSH Agency RRA Protok21

Medijski partneri:

Uz podršku: