Podrum Madžić SZR | Lokalni pazar

Podrum Madžić SZR

Vinarija "Podrum Madžić" u Selevcu postoji od 2008. godine. Vlasnik vinarije je Zoran Madžić, diplomirani inženjer poljoprivrede. Vinarija se nalazi na brežuljkastom delu sela Selevac, koji se zove Plandište, i koji zbog svog geografskog položaja ima dobro omogućen pristup iz pravca Beograda, Smedereva i Smederevske Palanke.

Vinarija "Podrum Madžić" proizvodi 7.000 boca vina godišnje, i to 2 vrste: crveno "Merlot" i belo "Milosija".

Vinarija je prepoznatljiva po jedinstvenoj aromi grožđa sorte Merlot, koje je zbog specifičnog podneblja iznedrilo posebnu vrstu crvenog vina. Trenutno je u ponudi vino Merlot, koje je 2 godine odležalo u buradima od Srpskog hrasta i dodatno u boci, pre nego je ponuđen tržištu. 

Vino "Milosija" je belo vino brižljivo sortirano od srpske sorte grožđa Smederevka i crvenog grožđa sorte Muskat Hamburg, što je čini jedinstvenom u Srbiji. 

 

Dostupni Proizvodi

Crveno vino Merlot Madžić

Crveno vino Merlot Madžić

KONTAKT PODACI

Kako se meni vraća ako kupujem lokalno?

Kada kupujemo lokalne proizvode to je više od obične kupovine. Naš novac ostaje u našem krugu. Ostaje u zajednici! Lepo je živeti u društvu u kome svi profitiraju. Kada naše komšije dobro zarađuju i mi imamo kome da prodamo svoju uslugu. A kad prodamo svoju uslugu ili prozvod, onda mi imamo novca da od njih kupujemo… I tako u krug. Lokalni pazar – Sve se vraća što se plaća!

Realizatori inicijative

The POSH Agency RRA Protok21

Medijski partneri:

Uz podršku: