Milan Miladinović PG - Pčelarska porodica Miladinović | Lokalni pazar

Milan Miladinović PG - Pčelarska porodica Miladinović

Bagremov, livadski i šumski med sa Homoljskih planina proizvedeni u našoj porodici su garantovano prirodni, pa samim tim ne samo da su odlična hrana, već mogu biti i lek. Zahvaljujući svom sastavu, med je hrana koja najviše odgovara fiziološkim potrebama čovekovog organizma, dečjeg pre svega • Čuva zdravlje, a bolesnima pomaže da brže ozdrave.

Dugogodišnje iskustvo u pčelarstvu i veliki broj zadovoljnih mušterija su najbolji dokaz našeg uspešnog rada i potpuna satisfakcija za našu porodicu.Sa velikim zadovoljstvom možemo konstatovati da je poslednjih godina vidno porastao broj korisnika pčelinjih proizvoda i konačno možemo reći da su naši ljudi odlučili da više pažnje posvete svom zdravlju.

Pčelarska porodica Miladinović se nalazi u gradiću Petrovcu na Mlavi koji leži na obali reke Mlave u koji su uvek rado svraćali i u njemu boravili velikani kao što su Đura Jakšić i Dragoljub Milosavljević Gula.

”Koristite danas med kao hranu da ga sutra ne bi koristili kao lek”.

Proverite nas ,mi smo tu zbog vašeg zdravlja !

Dostupni Proizvodi

Šumski med sa Homolja

Šumski med sa Homolja

Livadski med sa Homolja

Livadski med sa Homolja

Homoljska mešavina za imunitet

Homoljska mešavina za imunitet

Propolis kapi

Propolis kapi

KONTAKT PODACI

Kako se meni vraća ako kupujem lokalno?

Kada kupujemo lokalne proizvode to je više od obične kupovine. Naš novac ostaje u našem krugu. Ostaje u zajednici! Lepo je živeti u društvu u kome svi profitiraju. Kada naše komšije dobro zarađuju i mi imamo kome da prodamo svoju uslugu. A kad prodamo svoju uslugu ili prozvod, onda mi imamo novca da od njih kupujemo… I tako u krug. Lokalni pazar – Sve se vraća što se plaća!

Realizatori inicijative

The POSH Agency RRA Protok21

Medijski partneri:

Uz podršku: