MED-HONEY d.o.o. | Lokalni pazar

MED-HONEY d.o.o.

Pčelarsko domaćinstvo Mijailović tradicionalno nudi visoko-kvalitetne pčelinje proizvode koji potiču iz netaknute prirode Homoljskih planina. Naši proizvodi uneće u Vaše domove svežinu rosnih planinskih jutara, opojne mirise gorskog bilja, dah čistih homoljskih vetrova, bistrinu izvorskih voda. Proizvodi Pčelarskog domaćinstva Mijailović daće Vam zdravlje i snagu, koje nosi u sebi još samo nedirnuta i nezagađena priroda.

Provereno iskustvo, sticano generacijama, uvek povezivano sa novim naučnim saznanjima, doprinosi izuzetnom kvalitetu naših pčelinjih proizvoda, što potvrđuju i brojna priznanja dobijena na mnogim međunarodnim sajmovima.

Dostupni Proizvodi

Bagremov med

Bagremov med

Livadski med

Livadski med

Šumski med

Šumski med

Lipov med

Lipov med

Propolis kapi

Propolis kapi

Saće u medu

Saće u medu

Bagremov med sa saćem

Bagremov med sa saćem

 Saće

Saće

Diet-med

Diet-med

Mleč sa polenom

Mleč sa polenom

Propolis masti

Propolis masti

Polen

Polen

Mleč

Mleč

KONTAKT PODACI

Kako se meni vraća ako kupujem lokalno?

Kada kupujemo lokalne proizvode to je više od obične kupovine. Naš novac ostaje u našem krugu. Ostaje u zajednici! Lepo je živeti u društvu u kome svi profitiraju. Kada naše komšije dobro zarađuju i mi imamo kome da prodamo svoju uslugu. A kad prodamo svoju uslugu ili prozvod, onda mi imamo novca da od njih kupujemo… I tako u krug. Lokalni pazar – Sve se vraća što se plaća!

Realizatori inicijative

The POSH Agency RRA Protok21

Medijski partneri:

Uz podršku: