Destilerija Novićević PR | Lokalni pazar

Destilerija Novićević PR

Destilerija Novićević iz Velike Plane predstavlja mladu, perspektivnu porodičnu firmu, za čiji se kvalitet i ukus proizvoda nadaleko čuje.

Glavna zvezda je MEDOVAČA, jedinstvena rakija na našem, ali i na svetskom tržištu, napravljena od meda, ali „ljuta kao zmija“.

Nevena Novićević, inženjer prehrambene tehnologije, svoje znanje pretočila je u medovaču jačine 40%. koja nastaje dvostrukom destilacijom fermentisanog meda.

Zbog ljubitelja slatkih rakija, postoji i verzija specijalne slatke rakije od medovače u koju je dodat med – MEDENA. Jeste slatka, ali nije ni tako slaba. Na pola puta između likera i žestine. Ima 28% alkohola.

U ponudi su još i likeri, od maline, višnje i oraha, za koje se kao baza koristi vrhunska rakija od meda, dok se voće kontrolisano uzgaja u selu Baničina.

„Važno je da med bude prirodan. Livadski, bagremov, lipov, od svakog je rakija dobra.To je rakija koja nema metanola i prija organizmu. Med je zdrava sirovina, pa ni rakija ne može da bude loša“, kaže Nevena

Dostupni Proizvodi

Rakija od meda (medovača) Novićević

Rakija od meda (medovača) Novićević

Medena – Specijalna rakija od medovače sa dodatkom meda - Novićević

Medena – Specijalna rakija od medovače sa dodatkom meda - Novićević

Liker Višnja - Novićević

Liker Višnja - Novićević

Liker Malina - Novićević

Liker Malina - Novićević

Orahovača - Novićević

Orahovača - Novićević

KONTAKT PODACI

Kako se meni vraća ako kupujem lokalno?

Kada kupujemo lokalne proizvode to je više od obične kupovine. Naš novac ostaje u našem krugu. Ostaje u zajednici! Lepo je živeti u društvu u kome svi profitiraju. Kada naše komšije dobro zarađuju i mi imamo kome da prodamo svoju uslugu. A kad prodamo svoju uslugu ili prozvod, onda mi imamo novca da od njih kupujemo… I tako u krug. Lokalni pazar – Sve se vraća što se plaća!

Realizatori inicijative

The POSH Agency RRA Protok21

Medijski partneri:

Uz podršku: